پنج شنبه 26 اسفند 1395

نخستین اتوبوس گردشگری بدون سقف در تهران رونمایی شد

این اتوبوس ها در ایام نوروز با امکاناتی از جمله دستگاه ترجمه همزمان و مسیریاب میزبان گردشگران است.

 

 

 

به گزارش وب سایت امور، فرزاد هوشیارپارسیان عصر چهارشنبه در آیین رونمایی از اتوبوس های گردشگری بدون سقف در سرای محله باغ فردوس با بیان اینکه این نوع اتوبوس ها در 40شهر معتبر دنیا استفاده شده، افزود: اتوبوس های گردشگری بدون سقف در ایران با سرمایه گذاری بخش خصوصی وارد و با توجه به ویژگی های شهر تهران به عنوان شهر انقلابی بومی سازی شده است.



وی دستگاه ترجمه همزمان و مسیریاب را از جمله امکانات اتوبوس های گردشگری بدون سقف عنوان کرد و گفت: در حال حاضر در دستگاه ترجمه این اتوبوس ها دو زبان عربی و انگلیسی بارگذاری شده و امکان بارگذاری به 16زبان دنیا نیز وجود دارد.



رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران افزود: اتوبوس گردشگری بدون سقف در مسیر خیابان های امام خمینی(ره)، ولیعصر(عج)، جمهوری اسلامی، سی تیر تردد خواهد کرد و در این مسیرها گردشگران می توانند از بیش از 50 موزه و باغ موزه دیدن کنند.



هوشیارپارسیان با بیان اینکه بلیت های اتوبوس های گردشگری بدون سقف با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی طراحی شده، اظهار کرد: بلیت این اتوبوس ها به مدت 24 ساعت یا 72 ساعت اعتبار دارد که با رنکینگ جهانی به صورت 24ساعته، 70هزار تومان و 72ساعته 100هزار تومان است که با مدل های جهانی راهبری می شود.




افتتاح تور شمیرانگردی



رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با اشاره به افتتاح تورهای شمیرانگردی اظهار کرد: این تور گردشگری به همت معاونت فرهنگی اجتماعی منطقه یک به صورت پایدار در بخش شرق شمیران(نیاوران) و غرب شمیران(تجریش و خیابان فرشته) فعالیت خواهد کرد.



هوشیارپارسیان با بیان اینکه در2 مسیر تور شمیرانگردی خانه ها و اماکن تاریخی کمتر شناخته شده، تعریف شده، گفت: مسیر شماره یک این تور شامل باغ خسروشاهی، موزه دارآباد، حسینیه جماران، موزه استاد انتظامی و موزه موسیقی و مسیر شماره 2 شمیرانگردی شامل باغ اعلا السلطنه، موزه سینما، موزه دکتر حسابی، باغ موزه هنرهای ایرانی، موزه تماشاگه راز است.



وی قیمت بلیت های شمیران گردی را به صورت میانگین 20هزار تومان عنوان کرد و افزود: با همکاری خوب آژانس ها و راهنمایان گردشگری میانگین قیمت تورهای تهران گردی نیم روزه، 15هزار تومان و میانگین قیمت تورهای یک روزه25هزار تومان است.



رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از افتتاح تور گردشگری سه برج(برج آزادی، برج میلاد، برج طغرل) خبرداد و گفت: ایستگاه این تور گردشگری به صورت پایدار در برج میلاد راه اندازی خواهد شد که قیمت این تورها 30هزار تومان است.



هوشیارپارسیان با بیان اینکه تورهای تهران گردی شهرداری تهران از پنج ماه گذشته به صورت پایدار برگزار می شود،افزود: تاکنون بیش از 5هزار نفر از این تورهای گردشگری استفاده کردند.




استقرار ایستگاه های اطلاع رسانی در یکصد نقطه تهران



رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با اشاره به استقرار ایستگاه های اطلاع رسانی در یکصد نقطه تهران از 27اسفندماه 95 تا 13فروردین96 گفت:


در این ایستگاه ها ضمن معرفی تورهای گردشگری، بسته گردشگری تهران شامل نقشه تهرانگردی و کارت شهروندی به گردشگران ارائه می شود که شهروندان با این کارت ضمن استفاده رایگان از وسایل حمل و نقل عمومی(اتوبوس، مترو) می توانند از 200 مرکز فرهنگی با 50درصد تخفیف یا به صورت رایگان دیدن کنند.



هوشیارپارسیان افزود: در نقاط و ورودی های شهر تهران همچون جاده قم - تهران، کرج -تهران و مشهد- تهران، فرودگاه ها و پایانه ها ایستگاه های استقبال و بدرقه از مسافران تدارک دیده شده که نیروهای پلیس راهور، هلال احمر نیز در این ایستگاه ها حضور دارند.
وی با اشاره به مراکز اسکان نوروزی در 11نقطه شهر تهران گفت: مسافران نوروزی می تواند به مدت یک تا سه روز به صورت رایگان در این اماکن اقامت کنند.



رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران تامین اسکان مناسب و رایگان، برپایی و اقامه نماز جماعت، امکانات نظافت و استحمام، اجرای مسابقات ورزش همگانی با محوریت بازی های بومی محله ای، استقرار کانترهای اطلاع رسانی برای معرفی ظرفیت های گردشگری، برپایی نمایشگاه دستاوردهای مدیریت شهری را از جمله امکانات این مراکز اسکان عنوان کرد.



هوشیارپارسیان افزود: برگزاری تورهای گردشگری رایگان ویژه خانواده شهدا و خانواده های محروم و کم برخوردار از دیگر برنامه های ستاد گردشگری شهرداری تهران در ایام نوروز است.



وی با اشاره به تعریف 24 تور گردشگری در قالب تورهای یک روزه، نیم روزه، پیاده روی و سبز(دوچرخه سواری) در ایام نوروز اظهار کرد: این تورهای گردشگری از 25 اسفندماه 95 تا 15فروردین 96 میزبان شهروندان است.



رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با بیان اینکه متولی آژانس های گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است، گفت: در برگزاری تورهای تهران گردی از آژانس هایی که در حوزه گردشکری شهری موفق بودند، بهره مند شدیم.



هوشیارپارسیان با پیش بینی برگزاری بیش از 35هزار نفر تور گردشگری در ایام نوروز افزود:شهرداری تهران آمادگی دارد یکصد هزار نفر تور گردشگری در این ایام برگزار کند.

دیگر اخبار
جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، از ۹ تا ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ در تهران برگزار شد.

ادامه خبر ...
تست روانشناسی|تست روانشناسی تبدیل جوجه اردک زشت به قو تست روانشناسی|تست روانشناسی تبدیل جوجه اردک زشت به قو

تست روانشناسی|تست روانشناسی تبدیل جوجه اردک زشت به قو ،فکر می کنید همه ی جوجه اردک های زشت می توانند به یک قوی زیبا تبدیل بشوند؟؟ با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
فواید گلاب و نشاسته در حفظ زیبایی و طراوت پوست فواید گلاب و نشاسته در حفظ زیبایی و طراوت پوست

نشاسته و گلاب از جمله موادی هستند که اغلب در آشپزخانه پیدا می شوند. این دو ماده پر کاربرد در آشپزی فواید منحصر به فردی هم برای حفظ زیبایی و طراوت پوست بدن و صورت دارند.

ادامه خبر ...
شخصیت شناسی از روی رنگ گوشی موبایل شخصیت شناسی از روی رنگ گوشی موبایل

تا به حال به  قاب گوشی‌های آدم‌های مختلف توجه کرده‌اید؟هر کدام رنگ و مدلی مخصوص به خود دارد. برخی پر زرق وبرق و با رنگ‌های تند و برخی ساده و با رنگ‌های تیره و خنثی

ادامه خبر ...
ترفندهایی برای صرفه جویی در هزینه‌های زندگی ترفندهایی برای صرفه جویی در هزینه‌های زندگی

آدم‌ها اغلب برای مقدار اندکی صرفه‌جویی در جاهای مختلف دست به اقدامات افراطی می‌زنند، اما بعضی از ترفندهای صرفه‌جویی پول، ساده و درست جلوی چشم‌تان هستند.

ادامه خبر ...
فواید دود اسفند فواید دود اسفند

معمولاً از گیاه اسپند بیش تر به عنوان خوشبوکننده هوا استفاده می شود و شکل خوراکی آن کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، چرا که مصرف ناصحیح آن باعث تهوع و ترشح بیش از حد بزاق می شود.

ادامه خبر ...
آموزش کار با ماشین حساب مهندسی آموزش کار با ماشین حساب مهندسی

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که ماشین حساب مهندسی دارند و  فقط در محاسبات ابتدایی از آن استفاده می کنند و برای انجام محاسبات پیچیده تر، ناتوان هستند حتما مطلب زیر را مطالعه نمایید.

ادامه خبر ...
بانک ضرب المثل|ضرب المثل‌های فارسی و ایرانی (حرف ع) بانک ضرب المثل|ضرب المثل‌های فارسی و ایرانی (حرف ع)
شیرین‌ترین و پرکاربردترین ضرب المثل‌های فارسی و ایرانی (حرف ع) به همراه معنی ضرب المثل، داستان و طرز استفاده، و کاربرد آن در زندگی روزمره
ادامه خبر ...
چرا ذبح اسلامی|تفاوت ذبح اسلامی و غیراسلامی چرا ذبح اسلامی|تفاوت ذبح اسلامی و غیراسلامی

حلال شدن گوشت شاید تنها دلیلی باشد که در نگاه اول برای انجام ذبح اسلامی حیوانات از سوی مسلمانان مطرح می‌شود، اما نتایج تحقیقات علمی در جهان با کیفیت بودن، ماندگاری افزون‌تر و نیز ذبح بدون درد چهارپایان را در ذبح اسلامی به اثبات رسانده است.

ادامه خبر ...
روغن شحم گاو روغن شحم گاو

روغن شَحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه‌گاه گاو اطلاق می‌گردد که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می‌شود. در طب سنتی ایران و در طب اسلامی به خوردن روغن­‌هایی که منشأ حیوانی دارند مثل روغن پیه بسیار تأکید و سفارش شده است.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی