چهار شنبه 17 آبان 1396

زندگینامه ارمیاء نبی علیه السلام|آزادی بنی اسرائیل و آغاز خودسری مجدد

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به آزادی بنی اسرائیل و آغاز خودسری مجدد بپردازیم.




آزادی بنی اسرائیل و آغاز خودسری مجدد





سالهای زیادی از این جریان گذشت و بخت نصر هم دستش از زندگی کوتاه گشت و اسیر مرگ شد و تخت بابل به دست پادشاهی فروتن و مهربان افتاد.(1)


وی چون بنی اسرائیل را در زنجیر اسارت دید از سرگذشت آنها و علت گرفتاری و اسارت ایشان جویا شد.


درباریانش گفتند؛ اینها از دودمان یعقوب و از بازماندگان داوودند، در دیار شام به سر می برده اند و سرزمین آنان مورد تهاجم قرار گرفته است.


شنیدن سرگذشت بنی اسرائیل، عطوفت را در دل رئوف حاکم جدید برانگیخت و فرمان داد تا افراد متفرق بنی اسرائیل گرد هم آیند و به سرزمین اصلی خویش بازگردند و زندگی را از نو آغاز کنند.


بنی اسرائیل به سرزمین خود بازگشتند و بار دیگر خدا آنها را مورد لطف و عنایت خود قرار داد و مجدد اسباب سعادت و آسایش برای ایشان فراهم گشت.


البته سزاوار بود که بنی اسرائیل از گذشته خود پند و عبرت گیرند و در مقابل نعمتهای بیکران پروردگار سپاسگذار باشند، ولی مردمی که تمام عمر با شرارت و فساد خو گرفته بعید است که از صلح و نیکی لذت ببرند و به اعمال شایسته تمایل پیدا کنند.


بنی اسرائیل به زودی به خوی دیرین خود بازگشتند و به ظلم و ستمگری پرداختند. (تا اینکه خداوند زکریا و یحیی، دو پیغمبر مهربان و دو رسول بزرگوار را به سوی آنها فرستاد ولی آن قوم ظالم خون این دو پیغمبر را ریختند.)(2)گویا آنها تشنه خون هستند و با پیغمبران خدا کینه ای دیرین داشته اند که با آنها اینگونه رفتار می کنند.

[346]

با شهادت زکریا و یحیی و ادامه خودسری و ظلم و ستم بنی اسرائیل، بار دیگر خداوند آنها را در معرض عذاب و انتقام قرار داد و همچون بخت نصر، «تیتوس قیصر روم» را که از جباران زمان خود بود بر آنها حاکم گرداند و بار دیگر سلطنت و مملکتشان متلاشی و معابدشان تخریب گشت و همگی متفرق و با ذلت و خواری در اطراف زمین پراکنده و متواری شدند


.(1) زیرا که با پیامبران به مخالفت برخواستند و به آیات الهی پشت کردند و نافرمانی و تعدی را پیشه خود ساختند ولی خداوند به ایشان وعده داد که در صورت توبه و بازگشت به راه حق آنها را مورد رحمت قرار می دهد و در صورت سرکشی و تعدی، در آتش عذاب و انتقال گرفتار خواهند شد.



1 - برخی منابع و تفاسیر این پادشاه دادگر را کورش کبیر پادشاه ایران باستان معرفی کرده اند.2

- طبق اقوالی در صفحات قبل آورده شد بخت نصر بعد از حضرت زکریا و یحیی آمده تا انتقام آن دو پیامبر را بگیرد (داستان پیامبران، اکبری، ص 253)، و طبق منابعی دیگر بخت نصر قبل از آن دو حضرت آمده و خداوند تیتوس قیصر روم را بخاطر کشتن آن دو پیامبر بر مردم حاکم کرد (قصه های قرآنی، استاد مصطفی زمانی، ص 270.)1


- در آیات 4 تا 8 سوره اسراء به وضوح به این موضوع اشاره شده است.

 
دیگر اخبار
فضیلت و اعمال عید قربان فضیلت و اعمال عید قربان

عید قربان یکی از اعیاد مهم و بزرگ مسلمین به شمار می رود به نحوی که برخلاف بسیاری از اعیاد، مورد اختلاف نبوده و همه فِرَق مسلمین این روز را عید محسوب می کنند

ادامه خبر ...
وصیتنامه‌ی حضرت فاطمه (س) وصیتنامه‌ی حضرت فاطمه (س)

از احادیث و اخبار اهل بیت علیهم السلام و راویان اهل سنت چنین بر می‌آید كه بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام دارای سه وصیت نامه در موضوعات مختلف بوده است.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت یوسف (ع)|انتقام زلیخا از یوسف زندگینامه حضرت یوسف (ع)|انتقام زلیخا از یوسف

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به انتقام زلیخا از یوسف بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد حضرت فاطمه|چند حدیث در مورد حضرت فاطمه حدیث در مورد حضرت فاطمه|چند حدیث در مورد حضرت فاطمه

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت مریم علیهاالسلام|نَسَب مریم علیهاالسلام زندگینامه حضرت مریم علیهاالسلام|نَسَب مریم علیهاالسلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به نَسَب مریم علیهاالسلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث شهادت|حدیث در مورد جهاد در راه خدا حدیث شهادت|حدیث در مورد جهاد در راه خدا

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
کشف بقایای کشتی نوح و اسرار آن کشف بقایای کشتی نوح و اسرار آن

آنچه که می خوانید نه داستان است نه خیالپردازی، واقعیتی است از قصص قرآنی و کتاب مقدس که پس از قرنها از زیر لایه های مدفون شده بیرون آمده و حیرت همگان را برانگیخته.

ادامه خبر ...
فطریه بر چه افرادی واجب می‌شود؟|کدام روزه‌ها قضا و کفاره دارند؟ فطریه بر چه افرادی واجب می‌شود؟|کدام روزه‌ها قضا و کفاره دارند؟

افراد مسافر، زنان باردار و شیرده، بیماران و همه افرادی که به هر دلیلی نتوانسته‌اند در ماه رمضان روزه‌های خود را بجا آورند، این گزارش را بخوانند.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت داوود علیه السلام|عمر داوود علیه السلام زندگینامه حضرت داوود علیه السلام|عمر داوود علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به عمر داوود علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام|خداشناسی ابراهیم علیه السلام زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام|خداشناسی ابراهیم علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به خداشناسی ابراهیم علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی