دوشنبه 08 آبان 1396

زندگینامه حضرت موسی (ع)|خروج موسی از مصر

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به خروج موسی از مصر بپردازیم.



خروج موسی از مصر





در این وقت که موسی با حال ترس از شهر مصر خارج شد، از خدای بزرگ درخواست نجات از شرّ ستمگران را کرد.(4)


پیداست که برای موسی که تا به آن روز از مصر خارج نشده تا چه حد این مسافرت دشوار است. نه زاد و توشه ای و نه مرکبی دارد که بر آن سوار شود و نمی داند که به کدام سو و به چه راهی برود.

[162]

پس از گذشت شبها و روزها و تحمّل سختیها به دروازه شهر مَدْینْ رسید و در زیر درختی آرمید.


زیر درخت چاهی قرار داشت موسی مشاهده کرد که مردم شهر برای آب دادن چهارپایان خود در سر آن چاه اجتماع کرده اند و در گوشه ای نیز دو زن که گوسفندانی دارند برای آب دادن آنها جلو نمی آیند(1) و مواظب هستند که حیوانات آنها با گوسفندان دیگر مخلوط نشوند.



حسّ ضعیف پروری و غیرت موسی اجازه نداد که همانطور بنشیند. با تمام خستگی که داشت برخاست پیش آن دو زن آمد و گفت؛ کار شما چیست؟ و برای چه ایستاده اید؟ آن دو گفتند؛ که پدر ما پیرمردی است که نمی تواند گله داری کند و ما نیز نمی توانیم برای آب دادن گوسفندان با مردان اختلاط کنیم. ایستاده ایم تا کار آنها تمام شود تا نوبت ما بشود. پس موسی بطرف چاه رفت و دلویی را پر از آب کرد و به آن دو داد. سپس در زیر درخت نشست و از گرسنگی به خداوند شکوه کرد.(2)



دو دختر نزد پدر رفتند و ماجرا را برای پدر بازگو کردند. شعیب گفت؛ به دنبال آن مرد بروید و او را برای دریافت دست مزدش نزد من بیاورید.(3)



یکی از دختران شعیب بنام صفورا نزد موسی که هنوز زیر درخت آرمیده بود برگشت و مدتی بعد هر دو به طرف منزل به راه افتادند. در همین وقت بادی شروع به وزیدن کرد و پیراهن دختر را بالا برد، موسی از دختر خواست تا پشت سر او حرکت کند و گفت؛ خاندان ما دوست ندارند از پشت سر به زنان نگاه کنند.



4 - عیون اخبار امام رضا علیه السلام ، ص 110 یا تلخیص.1 - قصص، 23.2 - همان، 24.3 - همان، 25.
 

 

دیگر اخبار
حدیث درباره گذشت|آیه قرآن در مورد عفو و گذشت حدیث درباره گذشت|آیه قرآن در مورد عفو و گذشت

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت ادریس (ع)|صعود ادریس به آسمان زندگی نامه حضرت ادریس (ع)|صعود ادریس به آسمان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به صعود ادریس به آسمان بپردازیم.

ادامه خبر ...
عذاب زنان بی حجاب پس از مرگ عذاب زنان بی حجاب پس از مرگ

امیرالمومنین علی (علیه السلام) میفرماید: « روزی با فاطمه (سلام الله علیها) محضر پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم) رسیدیم ٬ دیدیم حضرت به شدت گریه می کند .

ادامه خبر ...
زندگینامه طالوت|پادشاهی طالوت زندگینامه طالوت|پادشاهی طالوت

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به زندگینامه پادشاهی طالوت بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث درباره عفت حدیث درباره عفت

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|داستان بحیرای راهب زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|داستان بحیرای راهب

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به داستان بحیرای راهب بپردازیم.

ادامه خبر ...
وصیتنامه‌ی حضرت فاطمه (س) وصیتنامه‌ی حضرت فاطمه (س)

از احادیث و اخبار اهل بیت علیهم السلام و راویان اهل سنت چنین بر می‌آید كه بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام دارای سه وصیت نامه در موضوعات مختلف بوده است.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت یوسف (ع)|انتقام زلیخا از یوسف زندگینامه حضرت یوسف (ع)|انتقام زلیخا از یوسف

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به انتقام زلیخا از یوسف بپردازیم.

ادامه خبر ...
دعایی برای مشرف شدن به خانه خدا دعایی برای مشرف شدن به خانه خدا

دعایی برای مشرف شدن به خانه خدا وجود دارد که مشتاقان زیارت خانه ی کعبه می توانند از این دعا کمک بگیرند.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت مریم علیهاالسلام|وفات عمران زندگینامه حضرت مریم علیهاالسلام|وفات عمران

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به وفات عمران بپردازیم.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی