پنج شنبه 23 شهریور 1396

تاریخچه ورزش گروهی بیسبال

بیسبال نوعی ورزش گروهی است كه با چوب و توپ توسط ۹ بازيكن در يک زمين چمن بازی می‌شود.بيسبال در قرن نوزدهم از ورزش انگليسی كريكت ريشه گرفته است.

 

هومر» تاریخ نویس مشهور یونان در کتاب معروف خود اودیسه، از ورزش هندبال با نام «اورانیا» یاد کرده است. نقش های مربوط به این بازی که در سال 6000 قبل از میلاد روی یکی از دیوارهای آتن حجاری شده بود، در سال 1926 کشف شد.

 

در قرن های شانزدهم و هفدهم میلادی، زنان دربار و شوالیه ها به این بازی که تغییر مختصری یافته بود می پرداختند و شاعران وقت، آن را اولین بازی تابستانی نام نهاده بودند.

 
 

در سال 1890، کنرادکخ که یک معلم ورزش آلمانی بود، هندبال را به صورت جدیدتری با نام «رافابال اشپیل» معرفی کرد که آن را به صورت هندبال یازده نفری بازی می کردند که شباهت زیادی به یکی از بازی های محلی چکسلواکی به نام «هازنا» داشت.

 

پس از جنگ جهانی اول، «هرمان» رئیس فدراسیون هندبال آلمان برای گسترش و تحکیم این ورزش تلاش فراوانی کرد. دکتر «کارل شلنز» استاد دانشسرای عالی تربیت بدنی و ورزش برلین که او را پدر هندبال نامیده اند، در سال 1920 مقررات این ورزش را تدوین کرد و آن را در کلاسهای خود به اجرا درآورد. پس از او شاگردانش موجبات گسترش این ورزش را در سراسر آلمان فراهم آوردند.

 

در کشورهای شمال اروپا به دلیل سردی هوا، برای اجرای این ورزش در سالن، شکل تازه ای به آن داده شد که این امر باعث پیدایش هندبال هفت نفره امروزی شد. این ورزش بین سال های 1904 تا 1920 تحت تأثیر بعضی قوانین فوتبال بود و در این دوران توسعه فراوانی در اروپا یافت. تا سال 1928 از نظر تشکیلات بین المللی، هندبال جزو فدراسیون بین المللی دوومیدانی محسوب می شد اما به دلیل اهمیت هندبال، این فدراسیون در هشتمین کنگره خود که در سال 1926 برگزار شد، کمیسیونی برای مستقل کردن آن به وجود آورد.



 


سرانجام در ماه اوت 1928 فدراسیون بین المللی هندبال با عضویت یازده کشور در آمستردام تشکیل شد. در همان سال اولین بازی نمایشی هندبال در آمستردام انجام شد و در سال 1931 کمیته بین المللی المپیک اجازه داد که هندبال به جمع بازیهای المپیک بپیوندد. در خلال سالهای 1928 تا 1934 فدراسیون بین المللی هندبال گسترش بسیاری یافت و توانست بیش از 25 کشور را به عضویت بپذیرد.

 

سرانجام اولین بازیهای بزرگ و رسمی هندبال در المپیک 1936 برلین در رشته هندبال یازده نفره مردان انجام یافت که کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند. در سال 1938 به مناسبت دهمین سال تأسیس فدراسیون بین المللی هندبال، اولین دوره مسابقات قهرمانی جهان در رشته های هندبال یازده نفره و هفت نفره با شرکت کشورهای آلمان، دانمارک، هلند، مجارستان، لوکزامبورگ، لهستان، سوئد، سوئیس و چکسلواکی در کشور آلمان انجام شد که در هر دو رشته آلمان به مقام قهرمانی رسید.

 


 


با وقوع جنگ جهانی دوم فدراسیون قدیمی هندبال منحل شد تا اینکه در ماه ژوئیه 1946 با پیگیری کشورهای فرانسه و سوئد و با شرکت کشورهای دانمارک، فنلاند، هلند، نروژ، لهستان و سوئیس کنگره ای در کپنهاک تشکیل گردید که به ایجاد فدراسیون بین المللی هندبال انجامید. در سال 1950 محل این فدراسیون به سوئیس منتقل شد.

 
 

در سال 1952 دومین دوره مسابقات جهانی هندبال یازده نفره در سوئیس برگزار شد که کشورهای آلمان، سوئد، سوئیس، اتریش، دانمارک، هلند، فرانسه و اسپانیا به ترتیب مقام های اول تا هشتم را کسب کردند. در سال 1954 مسابقات جهانی هندبال هفت نفره در سوئد برگزار شد و کشور میزبان به مقام قهرمانی رسید و آلمان شرقی و چکسلواکی در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.

 

در سال 1956 مسابقات جهانی هندبال یازده نفره بانوان در آلمان برگزار شد که کشورهای رومانی، آلمان و مجارستان به مقام های اول تا سوم دست یافتند. سال بعد، این مسابقات در رشته هندبال هفت نفره در یوگسلاوی برگزار شد و کشورهای سوئد، چکسلواکی و آلمان شرقی مقام های اول تا سوم را کسب نمودند. مسابقات هندبال سالنی (هفت نفره) از سال 1972 بار دیگر در جمع رقابت های بازیهای المپیک قرار گرفت.

دیگر اخبار
9 راهکار افزایش راندمان 9 راهکار افزایش راندمان

9 راهکار افزایش راندمان: چکار کنیم که در طول روز کمتر خسته بشیم؟

ادامه خبر ...
تاریخچه ورزش رزمی سایوکان تاریخچه ورزش رزمی سایوکان

سایوکان سیستم دفاع شخصی است و راه دفاع در برابر یک نفر می باشد. سایوکان آنالیز شده و مورد موشکافی قرار گرفته و به عنوان یک شاخه اصلی از هنر های رزمی به وسیله اساتید هنر های رزمی فدراسیون جهانی پذیرفته شده است.

ادامه خبر ...
اهمیت مصرف آهن برای زنان ورزشکار اهمیت مصرف آهن برای زنان ورزشکار

به گزارش پایگاه اینترنتی امور،مصرف آهن و کلسیم اضافی در زنان ورزشکار برای جلوگیری از کم خونی و نرمی استخوان بسیار توصیه میشود.

ادامه خبر ...
دلیل گرسنگی های مکرر چیست؟ دلیل گرسنگی های مکرر چیست؟

چرا به سرعت گرسنه می شویم؟ برای شما پیش آماده که کلی غذا می خورید ولی طولی نمیدهد که که باز گرسنه می شوید و به سراغ یخچال می روید و باز شروع به غذا خوردن می کنید.

ادامه خبر ...
فواید و مضرات ورزشهای قدرتی فواید و مضرات ورزشهای قدرتی

به گزارش پایگاه اینترنتی امور، ورزش های قدرتی هم می توانند مفید و هم می تواند مضر باشد.اگر شما قصد دارید که در باشگاه تمرینات بدنسازی تان روزانه چند حرکت قدرتی نیز بزنید قبل از شروع این مطلب امور را دنبال کنید.

ادامه خبر ...
تاریخچه ورزشهاي رزمي و دفاع شخصي در ايران تاریخچه ورزشهاي رزمي و دفاع شخصي در ايران

در ایران ورزشهای رزمی، کشتی های محلی و ورزش باستانی از دیر باز وجود داشته است . بامراجعه به کتب مختلف در این زمینه می توان به حقایق بسیاری دست یافت،

ادامه خبر ...
مضرات اسب سواری خانم ها مضرات اسب سواری خانم ها

باید ها ونباید هایی که خانم ها باید در مورد ورزش اسب سواری و دوچرخه سواری بدانند، توسط این صفحه از پایگاه اینترنتی امور بیان شده است.

ادامه خبر ...
ویدیو آموزش دفاع شخصی ویدیو آموزش دفاع شخصی

آموزش دفاع شخصي توسط اسطوره جوجيتسو برزيلي استاد بزرگ هيلو گريسي

 

ادامه خبر ...
تأثیر پیاده روی بر مغز تأثیر پیاده روی بر مغز

به گزارش پایگاه اینترنتی امور،پیاده‌روی علاوه بر اینکه بر سلامت قلب و عضلات تاثیر مثبت دارد به سلامت مغز نیز کمک می‌کند.

ادامه خبر ...
دانلود کتاب پهلوان زندگی پهلوان جهان تختی دانلود کتاب پهلوان زندگی پهلوان جهان تختی

غلامرضا تختي در روز پنجم شهريور ماه 1309 در خانواده اي متوسط و مذهبي در محله خاني آباد تهران به دنيا آمد.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی